Köksalmanack 2003 - Jubileumsutgåva 70 år
Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2002. 207 sidor.
Nära nyskick.
Format 23,5 x 17,5 cm Vikt 520 g.
Inbundet laminatband, mycket rikt färgillustrerad med teckningar av Ida Hane-Sahlin samt foton, plats finns för egna anteckningar. Köksalmanack är en bok för alla matglada. Boken innehåller recept och matsedelsförslag för hela året, både för vardag och fest, almanacka för hela året, inspirerande krönikor samt tips och idéer samt namnsdagsregister. Den klassiska serien Husmoderns köksalmanack, en kombinerad almanacka och kokbok, utkom årligen från 1933 till 1978. 1979 ändrades namnet till Köksalmanack. Denna upplaga 2003 är en 70-års jubileumsutgåva (1933-2003) med bl.a 70 år med Köksis, Kalasrätter från 7 årtionden, Som för 25 år sedan - nästan samt Ännu en titt bakåt.
// Inga anteckningar. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [4742]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9155210392
- Titel
- Köksalmanack 2003
- Förlag
- Bokförlaget Semic
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 208 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 175 x 237 mm Ryggbredd 14 mm
- Vikt
- 545 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- KÖKSALMANACK fyller 70 år, men den är yngre än någonsin! Här blandas förnyelse och tradition! En omistlig inspirationskälla i ständigt nya kläder!Steget från allvarsam ”pekpinne” i svartvitt, med guldtryck på den röda pärmen, till lättsam färgfylld information är kulturhistoriskt. KÖKSALMANACK är unik, ingen annan kokbok har genom åren givit så mycket mer än "bara" goda recept. Ur innehållet i årets jubileumsutgåva:Middag på Slottet Helens ViktVäktarläckerheter Det heta bageriet finns i Malmö Anrik japan intar landet Silverbröllop – nästan som då... Med egen kocka på Inlandsbanan Jägarhustruns bästa recept Soppa är alltid rätt Våra matvanor genom åren Lätta rätter från Sydafrika Öland – inte bara kroppkakor... Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
