Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Köksalmanack 2004

Köksalmanack 2004

Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops – en rätt med brokig historia, Chili – hett och hälsosamt...
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.
Semic.2003.Inbunden.208 sidor.Laminatband.Rikt fotoillusterad i färg.Format 23,6x17,5 cm.Vikt 550 g.Språk: Svenska.Absolut nyskick.Frakt (M-påse) via Posten 45 kronor.(Sverige).

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9155231217
Titel
Köksalmanack 2004
Förlag
Semic
Utgivningsår
2003
Omfång
208 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
175 x 237 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
540 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I över 70 år har KÖKSALMANACKAN varit landets främsta inspirationskälla i köket. Såld i jätteupplagor och unik genom sin blandning av mat och människor, goda idéer, kloka ord och tips och småprat.
Här finns mat för läckergommar och andra hungriga, enkla middagsförslag för hela året, hela menyer och spännande recept. Som vanligt finns det plats för egna anteckningar. En god vän med många sidor låter tradition möta förnyelse i artiklar som Kalops en rätt med brokig historia, Chili hett och hälsosamt...
Fernando di Luca presenterar sin stora kärlek Olivoljan, Tomas Tengby berättar om Maten från havet och Carola Magnusson om skolmat.
I årets KÖKSALMANACK besöker vi en ekologisk restaurang Salt & Brygga i Malmö, Helén & Jörgens i Kalmar, Jean-Paul Jeunet i Arbois och den svart- & vitrutiga fiskkrogen Livebeat i London.
Vi testar älgrätter vid Tännforsen, lagar Quornrätter, låter ogräs ta plats på matbordet, bakar de läckraste kakor av grönsaker och mycket mer.
Förutom flera hundra recept och matsedelsförslag innehåller KÖKSALMANACKAN spännande läsning om och kring mat och matlagning.