Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
TRADITIONAL AMERICAN COOKING – A Region-By-Region Guide
TRADITIONAL AMERICAN COOKING – A Region-By-Region Guide TRADITIONAL AMERICAN COOKING – A Region-By-Region Guide TRADITIONAL AMERICAN COOKING – A Region-By-Region Guide TRADITIONAL AMERICAN COOKING – A Region-By-Region Guide TRADITIONAL AMERICAN COOKING – A Region-By-Region Guide TRADITIONAL AMERICAN COOKING – A Region-By-Region Guide

TRADITIONAL AMERICAN COOKING – A Region-By-Region Guide

Inbunden bok. Smithmark Publishers. 1989. 224 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Mycket stort format, ca 26x36 cm! –– Se fler bilder! ––

This book explores the breadth and depth of America's culinary experience through 187 recipes specially chosen to reflect the rich diversity of cultures that has shaped the nation's culinary development.

"A big, glossy, picture book of American cooking, first published in Great Britain. There are full-page color spreads throughout the tour of the country, and each recipe is accompanied by a color photograph. Regional specialties as diverse as New England Boiled Dinner, Chorizo Enchiladas, and Lomilomi Salad (from Hawaii) are included. Fun to look at, but a luxury item for most collections."

–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish