Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Dagen då Eva tröttnade på att be om ursäkt

Dagen då Eva tröttnade på att be om ursäkt

Häftad bok. Bokförlaget New Page. 2001. 171 sidor.

Gott skick. Varför har intelligenta, rationella, starka kvinnor i tusentals år vänt och vridit på sina kroppar, sinnen och själar till oigenkännlighet bara för att bli det som männen kräver? Fråga Eva. Trots allt var hon den första som sa förlåt till Adam och som fortfarande tusen år senare ber om ursäkt. Äntligen en bok som på ett humoristiskt och igenkännande sätt tar upp vardagens problem. Samtidigt som Cassandra Eason på ett frikostigt och öppet sätt visar att vi alla kvinnor sitter i samma båt så presenterar Cassandra olika sätt för att just du ska kunna sluta på omkring och be om ursäkt för allting och istället bli den kraftfulla, potentiella kvinna som vi alla är - om vi bara vågar släppa fram henne.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9189120256
Titel
Dagen då Eva tröttnade på att be om ursäkt
Författare
Eason, Cassandra
Förlag
Bokförlaget New Page
Utgivningsår
2001
Omfång
171 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
106 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Varför har intelligenta, rationella, starka kvinnor i tusentals år vänt och vridit på sina kroppar, sinnen och själar till oigenkännlighet bara för att bli det som männen kräver? Fråga Eva. Trots allt var hon den första som sa förlåt till Adam och som fortfarande tusen år senare ber om ursäkt.

Äntligen en bok som på ett humoristiskt och igenkännande sätt tar upp vardagens problem. Samtidigt som Cassandra Eason på ett frikostigt och öppet sätt visar att vi alla kvinnor sitter i samma båt så presenterar Cassandra olika sätt för att just du ska kunna sluta på omkring och be om ursäkt för allting och istället bli den kraftfulla, potentiella kvinna som vi alla är - om vi bara vågar släppa fram henne.