Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Drömmar : att välja och tolka sina drömmar : innehåller fler än 1200 olika tolkningar

Drömmar : att välja och tolka sina drömmar : innehåller fler än 1200 olika tolkningar

Häftad bok. Bokförlaget New Page. 259 sidor.

Gott skick. Bokförlaget New Page. 1:a svenska uppl. 2003. 256 s. Häftad. Storpocket. Smärre bruksspår; främst på pärmen. Det finns många böcker om drömmar i bokhandeln och ett aldrig sinande intresse för detta område. Men denna bok ser drömmarna ur ett kvinnligt perspektiv och betraktar drömmarna som ett av kvinnornas mest kraftfulla verktyg. På så vis skiljer sig denna bok från de traditionella böckerna som innehåller stereotypa listor över drömmars betydelser i stället för att använda sig av psykologisk och psykisk kunskap som kan hjälpa läsarna att skapa en egen drömsymbolik och att använda sina drömmar som ett hjälpmedel för att tolka det förflutna, nuet och framtiden. Dessutom kan man genom att förändra sina drömmar och använda dagdrömmarna som ett kreativt och psykiskt verktyg inte bara öva in möjliga vägar utan också se runt hörnet och strax bortom horisonten. Innehåller fler än 1200 olika tolkningar och sökord! Drömmarna erbjuder dig ett sätt att komma i kontakt med det undermedvetnas inre röst och tillgång till information som inte kan nås av ditt medvetna sinne. Våra sinnen har definitivt en omedveten radar som kan styra in oss på rätt väg eller varna oss för tänkbara faror. När vi sover bleknar den vakna världen bort, våra kroppar stillnar och denna andra sida av oss kan komma fram. När du väl har lärt dig att tolka och lita på dina drömmar, blir det också enklare och tydligare att fatta beslut på dagen eftersom du använder alla delar av ditt sinne, inklusive den där ovärderliga intuitionen som det kan stå dig dyrt att ignorera.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9189120280
Titel
Drömmar : att välja och tolka sina drömmar : innehåller fler än 1200 olika tolkningar
Författare
Eason, Cassandra
Förlag
Bokförlaget New Page
Utgivningsår
2003
Omfång
259 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
252 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Innehåller fler än 1200 olika tolkningar och sökord!

Drömmarna erbjuder dig ett sätt att komma i kontakt med det undermedvetnas inre röst och tillgång till information som inte kan nås av ditt medvetna sinne. Våra sinnen har definitivt en omedveten radar som kan styra in oss på rätt väg eller varna oss för tänkbara faror. När vi sover bleknar den vakna världen bort, våra kroppar stillnar och denna andra sida av oss kan komma fram.

När du väl har lärt dig att tolka och lita på dina drömmar, blir det också enklare och tydligare att fatta beslut på dagen eftersom du använder alla delar av ditt sinne, inklusive den där ovärderliga intuitionen som det kan stå dig dyrt att ignorera.

Lär dig att:

Förstå dina drömmar

Minnas dina drömmar

Skapa vackra drömmar

Omvandla mardrömmar till goda drömmar

Använda dina drömmar för att förbättra ditt dagliga liv

Skapa tidigare-liv drömmar

Skapa gemensamma drömmar med din partner

Tolka och tyda dina drömmar med hjälp av fler än 1200 olika sökord med tolkningstext