Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Anmäld saknad

Anmäld saknad

Pocketbok. Bokförlaget Polaris. 2024.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// Ett frivilligt försvinnande i jakt på större frihet eller en förälders värsta mardröm? För Amish-ungdomarna är Rumspringa en speciell tid då de har möjlighet att pröva att leva utan Amish-livets många förhållningsregler innan det är dags att välja ett fortsatt liv inom kyrkan. Men när en tonårstjej försvinner spårlöst får den uppsluppna stämningen ett abrupt slut och oron sprider sig som en löpeld i samhället.

Har flickan försvunnit frivilligt eller ligger mörkare motiv bakom? Polischef Kate Burkholder förstår bättre än någon annan att en ung kvinna kan längta bort från livet som Amish, hon har själv en gång lämnat den tillvaron bakom sig, även om hon fortfarande har sin familj och sina rötter kvar i Amish-gemenskapen.

När Kate tar sig an fallet med den försvunna tonåringen gör hon dock snart kopplingar till andra olösta försvinnanden, somliga flera år tillbaka i tiden. Tillsammans med poliskommissarie John Tomasetti inleder hon en kamp mot klockan i jakten på en skoningslös förövare.

Anmäld saknad är den fjärde delen i serien om Kate Burkholder.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789180662314
Titel
Anmäld saknad
Författare
Castillo, Linda
Förlag
Bokförlaget Polaris
Utgivningsår
2024
Omfång
347 sidor
Bandtyp
Pocket
Mått
110 x 178 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
196 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Ett frivilligt försvinnande i jakt på större frihet eller en förälders värsta mardröm? För Amish-ungdomarna är Rumspringa en speciell tid då de har möjlighet att pröva att leva utan Amish-livets många förhållningsregler innan det är dags att välja ett fortsatt liv inom kyrkan. Men när en tonårstjej försvinner spårlöst får den uppsluppna stämningen ett abrupt slut och oron sprider sig som en löpeld i samhället. Har flickan försvunnit frivilligt eller ligger mörkare motiv bakom? Polischef Kate Burkholder förstår bättre än någon annan att en ung kvinna kan längta bort från livet som Amish, hon har själv en gång lämnat den tillvaron bakom sig, även om hon fortfarande har sin familj och sina rötter kvar i Amish-gemenskapen. När Kate tar sig an fallet med den försvunna tonåringen gör hon dock snart kopplingar till andra olösta försvinnanden, somliga flera år tillbaka i tiden. Tillsammans med poliskommissarie John Tomasetti inleder hon en kamp mot klockan i jakten på en skoningslös förövare. Anmäld saknad är den fjärde delen i serien om Kate Burkholder."En läsupplevelse med ett stort mått av spänning." BTJ