Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Mysteriet med den hemliga ryttaren

Mysteriet med den hemliga ryttaren

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2018. 126 sidor.

Nyskick. Bästa vännerna Noa och Alex lever varje hästälskares drömliv, omgivna av hästar och ponnyer på Klippargården. De två unga ryttarna är modiga och smarta och tillsammans har de en märklig förmåga att både snubbla över mysterier och att lyckas lösa dem. De är ständigt uppfinningsrika: samlar ledtrådar, avslöjar hemligheter och tar reda på sanningen.

I Mysteriet med den hemliga ryttaren upptäcker tjejerna att en okänd person smyger in i stallet när ingen är där. Saker har flyttats och en okänd ryttare rider på hästarna i hemlighet! Har den underliga nya killen något med det här att göra?

Ett solklart fall för Hästdetektiverna! Noa och Alex bestämmer sig för att göra allt för att ta den hemliga ryttaren på bar gärning ...

Hästdetektiverna är den perfekta serien för alla som älskar hästar och mysterier! Med fina illustrationer av välkända hästillustratören Lena Furberg.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155265151
Titel
Mysteriet med den hemliga ryttaren
Författare
Hansson, Catharina
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2018
Omfång
126 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
153 x 216 mm Ryggbredd 14 mm
Vikt
342 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Bästa vännerna Noa och Alex lever varje hästälskares drömliv, omgivna av hästar och ponnyer på Klippargården. De två unga ryttarna är modiga och smarta och tillsammans har de en märklig förmåga att både snubbla över mysterier och att lyckas lösa dem. De är ständigt uppfinningsrika: samlar ledtrådar, avslöjar hemligheter och tar reda på sanningen.I Mysteriet med den hemliga ryttaren upptäcker tjejerna att en okänd person smyger in i stallet när ingen är där. Saker har flyttats och en okänd ryttare rider på hästarna i hemlighet! Har den underliga nya killen något med det här att göra?Ett solklart fall för Hästdetektiverna! Noa och Alex bestämmer sig för att göra allt för att ta den hemliga ryttaren på bar gärning …Hästdetektiverna är den perfekta serien för alla som älskar hästar och mysterier! Med fina illustrationer av välkända hästillustratören Lena Furberg.