Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Paketlandet

Paketlandet

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 1 uppl. 2018. 110 sidor.

Nära nyskick. Format 20,5 x 15,5 cm Vikt 345 g.
Inbundet förlagsband, första upplagan, rikt färgillustrerad med teckningar av Anna Ileby, större text. Paketlandet är den fristående uppföljaren till Fislandet, av skådespelerskan Cecilia Forss och illustratören Anna Ileby.
// Ej namnad, bakre pärmen har ett diskret tryckmärke. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0363]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789129710953
Titel
Paketlandet
Författare
Forss, Cecilia
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
2018
Omfång
110 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
154 x 208 mm Ryggbredd 13 mm
Vikt
342 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Kabrak, plingeling, fjong! Så låter det när brevbäraren Petra Perssons cykel välter ner i diket, precis utanför skolgården. Det är egentligen inget ovanligt, det händer ganska ofta. Petra tycker nämligen inte om barn hon är livrädd för dem! Därför blundar hon när hon cyklar förbi just den här skolan. Det brukar sluta med att hon tappar balansen och sen får kräla runt i diket och samla ihop alla brev och paket innan hon kan cykla iväg igen.

Fast en dag händer något som är ovanligt. Petra missar att få med sig ett viktigt paket som hon tappar i diket utanför skolan, och Casper hittar det. Casper som går i tvåan och är just det, ett barn! Hur ska Petra få tillbaka sitt paket?

2017 debuterade skådespelerskan Cecilia Forss och illustratören Anna Ileby med boken Fislandet , som direkt hamnade på näthandelns topplistor. Nu är duon tillbaka med den fristående uppföljaren Paketlandet en lika varm och skruvad berättelse som lär få det mest läsovilliga barn att vilja sträckläsa!