Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kok-konsten som vetenskap och konst

Kok-konsten som vetenskap och konst

Inbunden bok. Gastronomiska akademien : Bonnier. 1:a uppl. 1979. 1006 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i dåligt skick. Faksimilupplaga utg. av Gastronomiska akademien ; [inl. av Mats Rehnberg och Tore Wretman].
Förlagets vackra gyllengula linneklotband med fint monterat ryggtitelfält i papper. Främre pärmen med vackert monterad titel och dekoration vackert tryckt på papper.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK