Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Den goda sommaren

Den goda sommaren

Inbunden bok. Ica Bokförlag. 1:a uppl. 2007. 97 sidor.

Nyskick. I den Goda sommaren har stjärnkocken Christer Lingström på Edsbacka Krog samlat recept på lättlagade, läckra rätter för lata dagar. Inspiration till boken fick han under en semester hemma i villan och framförallt i trädgården. Här finns därför många recept på grillat och allt som därtill hör: marinader, glazer, röror, såser och grönsaker. En mängd goda råd för ett bra grillresultat ger han också. Och givetvis även recept på sommarklassiker som bl.a. matjesill, färskpotatis och bärefterrätter.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789153428619
Titel
Den goda sommaren
Författare
Christer Lingström
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2007
Omfång
97 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
200 x 274 mm Ryggbredd 12 mm
Vikt
562 g
Språk
Svenska
Baksidestext
I den här boken har stjärnkocken Christer Lingström samlat recept på lättlagade rätter för lata dagar. Inspiration till boken fick han en under en semester hemma i trädgården och det finns många recept och goda råd för grillat marinader, glazer, röror, såser och grönsaker. Givetvis finns även recept på sommarklassiker som matjessill, inkokt lax och bärefterrätter. En sann semesterkokbok som även i de vackra bilderna förmedlar sommarkänsla.

Christer Lingström har utbildat sig både i Sverige och utomlands och har bland annat erövrat titeln som Årets Kock, blivit invald i Hall of Fame, och blivit utsedd till Sveriges förste Mat-Ambassadör. Han driver numera den världsberömda Edsbacka krog, Sveriges enda restaurang med två stjärnor i aktade "Guide Michelin".