Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Linus bakar och lagar

Linus bakar och lagar

Inbunden bok. Rabén & Sjögren. 2:1 uppl. 1996. 57 sidor.

Nära nyskick. Format 24 x 17 cm Vikt 290 g.
Inbundet laminatband, ANDRA upplagan, mycket rikt illustrerad med vackra teckningar i färg av Lena Anderson. Ur baksidestexten: Vilken tura att Linus glömde nyckeln och blev bekant med Svea Fröjd, som lärde honom baka och laga mat. I den här boken berättar Linus precis HUR han kokar, steker och gräddar men också VARFÖR potatisen blir kokt, ägget blir stekt och degen jäser. Och så får du Linus recept på: Fem maffiga mellanmål, Svea Fröjd Special, Liten skogsmiddag, Pinnbröd och annat gott. Till och med kamraten Artur, som annars bara gillar prinskorv och spagetti, godkänner den här maten som är väldigt lätt att laga. Inte bara för barn utan också för vuxna som är nybörjare i köket. Recepten är oftast gjorda för en eller två och passar därför alla med små hushåll.
// Ej namnad. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [4063]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9129637945
Titel
Linus bakar och lagar
Författare
Björk, Christina
Förlag
Rabén & Sjögren
Utgivningsår
1996
Omfång
57 sidor
Bandtyp
Kartonnage
Mått
0 x 250 mm
Vikt
297 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Här får man veta hur man kokar, steker och gräddar - men också varför potatisen blir kokt, ägget blir stekt och degen jäser.
Recept på maffiga mellanmål, Liten Skogsmiddag, Svea Fröjd Special, pinnbröd m.m.