Choklad
Trevi 1996. 169 s. Inbunden i dekorerat pappband i mycket gott skick med en födelsedagshälsning skriven på försättsbladet. . Rikt illustrerad med foton i färg och sv/v. Vikt 698 g. Format 22 x 23 cm. Här finns allt från historia och kakaoproduktion till chokladens behandling och framställning samt de bästa chokladadresserna. Författaren har samlat över 100 av sina bästa recept på tårtor, konfekt, drycker samt varma och kalla desserter. Även recept på raffinerade fisk- och köttrecept där choklad ingår. Författaren är en av stjärnorna inom det moderna danska köket och en populär TV-kock.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789171611628
- Titel
- Choklad
- Författare
- Meyer Nielsen, Claus - Buusmann, Jes - Wachtmeister, Kerstin
- Förlag
- Bokförlaget Forum
- Utgivningsår
- 1996
- Bandtyp
- Kartonnage
- Mått
- 230 x 221 mm Ryggbredd 16 mm
- Vikt
- 698 g
- Språk
- Svenska
