Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Sökandet efter mina...

Sökandet efter mina...

Inbunden bok. Bokförlaget Forum. Förlagsny! Slutsåld på förlaget!. 1995. 148 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny! Slutsåld på förlaget!
Ända sedan Jenny Cockell var liten har hon vetat att hon har levt ett tidigare liv. Hon har minnen från ett liv som Mary, en fattig flerbarnsmor i en liten irländsk by på 20-talet. I en dröm som ständigt återkommer upplever hon Marys död i en sjukhussal, ensam och plågad över vad som ska hända med hennes barn.

Som vuxen lyckas Jenny förtydliga sina minnen genom hypnos och kan kontrollera dem och drömmarna mot verkligheten. Hon får bevis för att Mary har funnits och drivs vidare av möjligheten att hitta barnen och få veta hur det har gått för dem. Hon möter motgångar och känner tvivel men hon kan inte känna sig lugn förrän hon har lyckats förena sina båda livsöden...

"...en fascinerande, spännande och gripande berättelse om något som är en realitet: att den kvinna Jenny minns verkligen har levt."
-ur förordet av Göran Grip.

Recension från tidskriften Sökaren:

Jenny Cockell, född 1953, är unik i det avseendet att hon själv som vuxen har sökt efter, och fått bekräftelse på, vad hon minns som sin egen tidigare inkarnation: ett liv som en irländsk kvinna, Mary, med flera barn som dog i unga år.
Hon har upplevt att hon genom sin död övergav sin barnaskara i det förra livet och har känt ett behov att hitta dessa barn och se hur det gått för dem.
Jenny Cockell började göra efterforskningar. Och hon använde hypnos för att hjälpa fram sina minnen. Det är en osäker metod, men redan som barn hade hon intryck av ett tidigare liv. "Mary dog tjugoett år innan jag föddes, men minnena av hennes liv och den tid då hon levde har alltid funnits hos mig och bidragit till att utveckla och forma den människa jag är idag", skriver hon i sin bok.
När Jenny Cockell tittade på en karta över Irland, drogs hon till en plats med namnet Malahide, strax norr om Dublin. Det namnet blev sedan utgångspunkten för hennes sökande. Hon besökte Malahide och tyckte sig känna igen vissa gator och byggnader. Hon förstod att hon hade bott på Swords Road och lyckades finna en person som kom ihåg alla som hade bott på den gatan på 20-talet. Denne man mindes en moder som hade dött på 30-talet, mrs Sutton. Sedan Jenny Cockell hade fått det namnet, sitt efternamn i det tidigare livet, lossnade det i efterforskningarna. Med hjälp av en präst fick hon reda på detaljer om familjen Sutton, makarnas namn Mary och John samt namnen på barnen. Efter annonser i tidningar fick hon kontakt med flera av Marys barn, framför allt äldste sonen. Och då bekräftades den ena detaljen efter den andra i minnena.
Boken gör ett vederhäftigt intryck. Den antyder att reinkarnation kan vara en förklaring till det som tycks vara minnen som Jenny Cockell har av ett tidigare liv.
Jenny Cockell, född 1953, bor och arbetar i Northamptonshire, England. Hon är gift och har två barn. Allt sedan framgångarna med Sökandet efter mina barn från ett tidigare liv är hon en flitigt anlitad föredragshållare och föreläsare.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789137106236
Titel
Sökandet efter mina...
Författare
Cockell, Jenny - Björkhem, Ann
Förlag
Bokförlaget Forum
Utgivningsår
1995
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 219 mm Ryggbredd 17 mm
Vikt
327 g
Språk
Svenska