![MAT. Nordiska museets och Skansens Årsbok Fataburen 1989](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/1481595/1481595_3__86_125_5.jpg)
![MAT. Nordiska museets och Skansens Årsbok Fataburen 1989](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/1481595/1481595_3__86_125_5.jpg)
![MAT. Nordiska museets och Skansens Årsbok Fataburen 1989](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/1481595/1481595_2__86_125_5.jpg)
![MAT. Nordiska museets och Skansens Årsbok Fataburen 1989](https://dez1v4fbcawql.cloudfront.net/product_thumb/934191/1481595/1481595_1__400_300_4_1.jpg)
MAT. Nordiska museets och Skansens Årsbok Fataburen 1989
Inbunden bok. Nordiska museet . 1989. 215 s. Inbunden. Dek laminerat kartongband. 21,5x16cm. 500 gram.
Nära nyskick. Ur baksidestexten: MAT vill ur ovanliga synvinklar förmedla kunskap om gamla tiders mathållning och sättet att handskas med olika råvaror. Läs om det dignande brännvinsbordet, om kvällsgröten som blev morgonmål eller om surmjölkens historia! Läs om ovanliga metoder att anrätta fisk, om svenska köttkakor eller om vår barndoms efterrätter! MAT handlar också om Mr Bantings kur mot korpulens, om rollspelen vid matbordet i olika miljöer, om vad saltet betytt och om gamla och nya metoder att kyla och frysa matvaror.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9171082964
- Titel
- Mat
- Författare
- Colling, Teje
- Förlag
- Stockholm : Nordiska museet
- Utgivningsår
- 1989
- Språk
- Svenska