Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Onämnbara - serieroman

Onämnbara - serieroman

Inbunden bok.

Nära nyskick. Epix. 2018. 203 s. Förlagsband. 19 x 24cm. Rikt illustrerad.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789170895180
Titel
Onämnbara
Författare
Corman, Leela
Förlag
Epix
Utgivningsår
2018
Omfång
208 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
190 x 249 mm Ryggbredd 20 mm
Vikt
730 g
Språk
Svenska
Baksidestext
En färgstark, gripande serieroman om livet bland judiska invandrare från Östeuropa i förra sekelskiftets New York, sett genom tvillingsystrarna Esther och Fanje, vars
livsöden följer radikalt olika vägar.

Onämnbara handlar om kvinnor, makt och kroppar, om ett samhälle som kräver kamp av sina medborgare och om den judiska erfarenheten. en hyllning till människans mänsklighet på randen till avgrunden. En färgstark, gripande serieroman om livet bland judiska invandrare från Östeuropa i förra sekelskiftets New York, sett genom tvillingsystrarna Esther och Fanje, vars livsöden följer radikalt olika vägar.

Det myllrande, stökiga gatulivet på New Yorks Lower East Side är för sexåringarna Esther och Fanje både en spännande lekplats och en livets skola, där läxorna lärs ut snabbt och ofta brutalt.

Som tonåringar tar de sina första steg ut i en större värld: Esther jobbar för en kvinna som driver en burleskteater och en bordell, Fanje åt en barnmorska som också utför illegala aborter. Slutligen ser vi dem som vuxna kvinnor vilka kämpar för att erövra sin lilla del av »lyckans land«.

Steget mellan att nätt och jämnt överleva och att ha stor framgång kräver plågsamma beslut av båda systrarna – beslut vars tragiska följder de inte rår för.

LEELA CORMANs berättelse handlar om kvinnor, makt och kroppar, om ett samhälle som kräver kamp av sina medborgare och om den judiska erfarenheten. Onämnbara är en hyllning till människans mänsklighet på randen till avgrunden.