Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Vi är en

Vi är en

Inbunden bok. B Wahlströms. 1 uppl. 2017. 435 sidor.

Mycket gott skick. Inga anteckningar. Lätt gulnad. För ungdom. En berättelse om två sammanvuxna tvillingar. Vinnare av The Carnegie Medal 2016.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789132169793
Titel
Vi är en
Författare
Crossan, Sarah
Förlag
B Wahlströms
Utgivningsår
2016
Omfång
435 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
148 x 210 mm Ryggbredd 33 mm
Vikt
528 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Sextonåriga Grace och Tippy är sammanvuxna tvillingar, förenade vid höften. De delar bokstavligt talat allt. De är två individer med egna känslor, rädslor och hemligheter, men ändå en. När familjen inte längre har råd med privatundervisning måste tvillingarna för första gången börja i en vanlig skola. Hierarkierna är stenhårda och korridorerna fyllda av nyfikna blickar, elaka viskningar och rykten. Men för första gången kan de skaffa riktiga vänner, och kanske till och med snudda vid något som tidigare varit otänkbart - den stora kärleken. Men så tvingas Grace erkänna att hon inte mår bra och plötsligt står tvillingarna inför ett omöjligt val.

Vi är en är en berättelse om identitet och systerskap, framförd i en unik berättarstil som gjort Sarah Crossan uppmärksammad världen över.

SARAH CROSSAN har varit verksam som lärare i engelska och drama vid Cambridge University men skriver numera böcker på heltid. Hennes böcker Apple and Rain och The Weight of Water har båda nominerats till The Carneige Medal, och Vi är en (One) nominerades till The Irish Book Awards. Sarah Crossan kommer från Irland och bor för närvarande i England.