Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Örnen och kondoren - den sanna berättelsen om en oväntad andlig resa

Örnen och kondoren - den sanna berättelsen om en oväntad andlig resa

Inbunden bok.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. Västerås : Ica, 2010, (Falun : Scandbook) 288s. Ill. 23 x 16 cm. Övers. av Charlotte de Léon. Orig:s titel: The eagle and the condor. ISBN: 9789153434924 ; Inb. förlagsband med skyddsomslag. Nära nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789153434924
Titel
Örnen och kondoren : den sanna berättelsen om en oväntad andlig resa
Författare
Crowley, Jonette
Förlag
Ica Bokförlag
Utgivningsår
2010
Omfång
288 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
158 x 230 mm Ryggbredd 22 mm
Vikt
550 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Följ med på en andlig resa!

En forntida profetia, som delas av ursprungsfolken i både Nord- och Sydamerika, säger att när den nordamerikanska örnen och den sydamerikanska kondoren förenas, kommer fredens ande att vakna på jorden. Efter tusentals år av väntan menar många urinvånare att tiden för denna förening nu är kommen.

Vad betyder profetian om örnen och kondoren? Är den bara en myt? Kan en sådan uråldrig legend verkligen ha något att göra med oss moderna västerlänningar? Och om tiden nu är kommen, hur vet vi det?

Genom att låta oss följa med på hennes egen andliga resa vill Jonette Crowley visa att vi alla är oändligt mycket större än vi någonsin kan föreställa oss. Sedan slutet av 80-talet har Jonette mottagit vägledning, budskap och läror från sina andliga guider, Vita Örnen och Mark. Nu delar hon med sig av dessa och sina egna mystiska visioner och kastar därigenom ljus över uråldrig kunskap och andlig makt. Hon väcker inkafolkets och de indianska folkens myter till liv, liksom legenderna om den förlorade kontinenten Lemurien. Hennes historia ger oss nycklarna till och inspirationen att finna vår egen själs sanning och vägen till ett andligt uppvaknande.

"Jag hoppas att denna berättelse ska underhålla dig, få dig att skratta och gråta, utmana dig och väcka dig. Meditationerna, ceremonierna och de andliga lärorna som jag har tagit med i boken kan bära dig mot den uråldriga mystikens energi och visdom. De är en ljusets gåva till dig."
Jeanette Crowley, ur förordet