Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Narnia - Hästen och hans pojke

Narnia - Hästen och hans pojke

Inbunden bok. Bonnier Carlsen. 2005. 208 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick. Förlagsny!
Detta är berättelsen om något som tilldrog sig i Narnia och Calormen och länderna där emellan på Guldåldern, då Peter den Store härskade i Narnia och hans bror och systrar var kung och drottningar under honom... Yttre faror tornar upp sig i söder. Det mäktiga kejsardömet Calormen hotar att uppsluka sina grannländer Arkenland och Narnia. Ska de bortrövade, hästen Bri och pojken Shasta, lyckas fly från det grymma Calormen och varna kung Peter och hans syskon i tid? Ska det stora och goda lejonet Aslan, Narnias skapare, än en gång kunna inge Narnias invånare mod och kraft att stå emot de onda makter som hotar?
”Jag hittade böckerna om Narnia när jag var sex år gammal och de förändrade mitt liv. De berättade inte bara om andra världar några få steg från vår värld. De gjorde min barndom till något fantastiskt spännande och befolkade den med vänner lika verkliga som dem i den värld jag levde i. Böckerna inspirerade också till ett intresse för mytologi och magi som aldrig har lämnat mig, och mest av allt; böckerna om Narnia lärde mig något som jag aldrig tidigare hade insett – att alla böcker var skrivna av en författare. C.S. Lewis röst fick mig att vilja bli en författare mer än jag någonsin velat bli något annat. Jag ville skriva så där och jag ville skriva som han. Därför att författare, uppenbarligen, visste allt om Narnia.” Neil Gaiman (författare till bland andra Coraline, Kyrkogårdsboken och Oceanen vid vägens slut.)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9163846497
Titel
Hästen och hans pojke
Författare
Lewis, C.S.
Förlag
Bonnier Carlsen
Utgivningsår
2005
Omfång
206 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
138 x 205 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
427 g
Språk
Svenska
Baksidestext
C.S. Lewis älskade och tidlösa böcker om landet Narnia; Hästen och hans pojke är berättelsen om något som tilldrog sig i Narnia och Calormen och länderna däremellan, då Peter den Store härskade i Narnia. Det mäktiga och grymma kejsardömet Calormen hotar att uppsluka sina grannländer. Ska hästen Bri och pojken Shasta, lyckas fly och varna kung Peter och hans syskon i tid?