Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Konturer / Transit / Kudos

Konturer / Transit / Kudos

Häftad bok. Albert Bonniers Förlag. 2021. 600 sidor.

Nyskick. Mjukband. Bokhandelsnytt exemplar i presentskick. Oläst.

Hyllad och älskad både av kritiker och läsare. Nu kommer Rachel Cusks trilogi, som inleddes med Konturer och följdes av Transit och Kudos, i en samlingsvolym. Den hör till vår tids stora litterära bedrifter.

KONTURER. Faye åker till Aten för att undervisa. Under några infernaliskt varma sommardagar möter hon en rad individer som alla gör henne till åhörare medan de berättar om sina liv. En efter en redogör de för sina äktenskap, familjerelationer, drömmar, misslyckanden och farhågor, och gradvis träder även Fayes utsatthet fram. Konturer är en roman som består av samtal: om skapande och självutplåning, separation och förluster - om att ana existensen i mötet med andras berättelser.

TRANSIT. Efter en skilsmässa söker Faye en fristad i ett nytt hem i London för sig och sina barn. Men ständigt möter hon människor som tar plats och pockar på uppmärksamhet. Transit är precis som föregångaren Konturer en djupt existentiell roman om människors livsberättelser: hur vi försöker styra våra liv genom att berätta, men också hur berättelserna förvandlar oss. "Konturer och Transit har hyllats som mästerverk, på goda grunder..." Claire Messud, New York Review of Books.

KUDOS. En främling på flyget berättar om sitt liv: om arbetet, äktenskapet och den förödande natt han ägnat åt att begrava familjens hund. Kvinnan som lyssnar heter Faye, och Kudos handlar om hennes samtal med folk hon möter - om konst, kärlek, politik, om rättvisor och orättvisor - de mest existentiella frågor som vi människor ställer oss.

"Formmässig briljans, språklig precision och existentiell utsatthet - allt är mästerligt balanserat i Rachel Cusks verk." (Linn Ullmann).


AV RACHEL CUSK: Att bli mamma / Stunder av lycka / Efterbörd / Konturer / Transit / Kudos / Andra stället.

PÅ ORIGINALSPRÅK: Saving Agnes / The temporary / The country life / A life's work : on becoming a mother / The lucky ones / In the fold / Arlington Park / The Bradshaw variations / The last supper : a summer in Italy / Aftermath : on marriage and separation / Outline / Transit / Kudos / Second place.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100188252
Titel
Konturer ; Transit ; Kudos
Författare
Cusk, Rachel
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2021
Omfång
600 sidor
Bandtyp
Storpocket
Mått
131 x 205 mm Ryggbredd 38 mm
Vikt
499 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Hyllad och älskad både av kritiker och läsare. Nu kommer Rachel Cusks trilogi, som inleddes med Konturer och följdes av Transit och Kudos, i en samlingsvolym. Den hör till vår tids stora litterära bedrifter.