Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Fisk och skaldjur - Frankrikes mästerkockar bjuder till bords

Fisk och skaldjur - Frankrikes mästerkockar bjuder till bords

Inbunden bok. Könemann. 2000. 240 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick. Stort format 30,5 x 24,5 cm Vikt 1.460 g.
Inbundet djuprött klotband med guldfärgad ryggtext och skyddsomslag, mycket rikt färgfoto-illustrerad av Michel Tessier. Originalets titel: Délices de France. Poissons, Crustacés. Översättning: Lena Andersson, Bo Rydén, Elisabeth Watson. Boken är en av fyra i serien Frankrikes mästerkockar bjuder till bords. Detta band ägnas åt de läckerheter som finns i hav, floder och sjöar. Omkring 40 prisbelönta kockar gläntar på locken till grytor, kastruller och pannor för att ge en inblick i kokkonstens hemligheter. Fisk och skaldjur är en praktisk kokbok med klara anvisningar och detaljerade foton. Intressant fakta presenteras om rätternas ursprung, historia och särart. Till varje recept hör vinförslag av Georges Ciret.
// Skyddsomslaget diskreta hanteringsspår. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0963]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9783829027571
Titel
Fisk och skaldjur Frankrikes mästerkockar bjuder till bords
Författare
Redemalm - Gunnar o Watson - Elisabeth
Förlag
Läsförlaget
Utgivningsår
2001
Omfång
240 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
235 x 305 mm Ryggbredd 23 mm
Vikt
1489 g
Språk
Svenska