Fisk och skaldjur - Frankrikes mästerkockar bjuder till bords
Inbunden bok. Könemann. 2000. 240 sidor.
Nära nyskick. Skyddsomslag i mycket gott skick.
Stort format 30,5 x 24,5 cm Vikt 1.460 g.
Inbundet djuprött klotband med guldfärgad ryggtext och skyddsomslag, mycket rikt färgfoto-illustrerad av Michel Tessier. Originalets titel: Délices de France. Poissons, Crustacés. Översättning: Lena Andersson, Bo Rydén, Elisabeth Watson. Boken är en av fyra i serien Frankrikes mästerkockar bjuder till bords. Detta band ägnas åt de läckerheter som finns i hav, floder och sjöar. Omkring 40 prisbelönta kockar gläntar på locken till grytor, kastruller och pannor för att ge en inblick i kokkonstens hemligheter. Fisk och skaldjur är en praktisk kokbok med klara anvisningar och detaljerade foton. Intressant fakta presenteras om rätternas ursprung, historia och särart. Till varje recept hör vinförslag av Georges Ciret.
// Skyddsomslaget diskreta hanteringsspår. Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [0963]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9783829027571
- Titel
- Fisk och skaldjur Frankrikes mästerkockar bjuder till bords
- Författare
- Redemalm - Gunnar o Watson - Elisabeth
- Förlag
- Läsförlaget
- Utgivningsår
- 2001
- Omfång
- 240 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 235 x 305 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 1489 g
- Språk
- Svenska