Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
FÖRSÖK TILL EN ORDBOK FÖR BOKSAMLARE
FÖRSÖK TILL EN ORDBOK FÖR BOKSAMLARE FÖRSÖK TILL EN ORDBOK FÖR BOKSAMLARE FÖRSÖK TILL EN ORDBOK FÖR BOKSAMLARE FÖRSÖK TILL EN ORDBOK FÖR BOKSAMLARE

FÖRSÖK TILL EN ORDBOK FÖR BOKSAMLARE

Inbunden bok. Wahlström & Widstrand. Under medverkan av Esli Dansten och Volmer Rosenkilde tillökade, 3 uppl. 1946. Bilagor I-VIII och 175 s. Inbunden. Förlagets dek halvklotband. 18x12cm. 255 gram.

Gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Ur förord till 1 och 2 danska upplagan: Hur ofta händer det ej boksamlaren som nybörjare - för övrigt även den mer försigkomne - att han under utövandet av sin ädla passion stöter på tekniska ord och uttryck, vars betydelse han ej förstår. Icke minst möter honom vanskligheterna vid läsningen av bokauktions- och antikvariatkataloger, då han ställes inför hela det system av förkortningar som användes vid beskrivningen av böckernas yttre. I sin klassiska essay OM AT SAMLE PAA BÖGER har Emil Hannover givit nyckeln till en del av dessa förkortningar och säkert har denna varit en högst välkommen hjälp för mången boksamlare. Likväl torde det icke vara opåkallat, att nu, då kretsen av boksamlare är i stark tillväxt, söka åvägabringa en ORDBOK FÖR BOKSAMLARE. Den efterföljande ordlistan söker lämna ett bidrag till en sådan för engelskt, franskt, svenskt och tyskt språkbruk.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen