Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Pianostämmaren

Pianostämmaren

Inbunden bok Albert Bonniers Förlag. 2003. 404 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9100581704
Titel
Pianostämmaren
Författare
Daniel Mason
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2003
Omfång
404 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
142 x 220 mm Ryggbredd 32 mm
Vikt
521 g
Språk
Svenska
Baksidestext


”Jag hoppas att de läser brevet, tänkte han när han somnade. Han kunde förstås då inte veta hur många gånger det faktiskt skulle läsas, studeras, skickas till kryptografer, hållas upp mot ljuset och till och med undersökas med hjälp av förstoringsglas. För när en man försvinner, klamrar vi oss fast vid allt han lämnat efter sig.”En dimmig eftermiddag i London 1886 får pianostämmaren Edgar Drake en märklig förfrågan från krigsministeriet. En ytterst sällsynt Erardflygel har nyligen fraktats till de krigshärjade djunglerna i Burma och behöver nu repareras. För krigsmakten är pianots ägare, Anthony Carroll, så viktig att man begär att Edgar ska lämna sin hustru och sitt lugna liv i London för att komma till hans hjälp.
Den legendariske och karismatiske läkaren Anthony Carroll har på kort tid och med ovanliga medel lyckats skapa fred i området men det är framför allt pianot och den obändiga viljan att i denna oländiga natur äga en sådan dyrgrip som fascinerar Edgar Drake och gör det omöjligt för honom att inte ge sig av.
Så börjar en resa för den tillbakadragne engelsmannen över Europa, Röda havet, Indien och in i en helt annan värld, en värld där våldet är utbrett, människor gåtfulla och färger och lukter tydligare och sensuellare än någon annanstans.Daniel Masons uppmärksammade debutroman Pianostämmaren har jämförts med Rudyard Kipling, Joseph Conrad och Den engelske patienten.”Fängslande från början till slut … häpnadsväckande moget för en blott 26-årig författare.” – New York Times Book Review”en gripande roman med många bottnar” – New York Times”Mason målar upp ett brett panorama och behärskar sitt ämne fullständigt – det är imponerande…” – Publishing NewsHuvudbok i Månadens Bok i juli.