Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Återanvändning i verkligheten - Rapport från projekt Särimner

Återanvändning i verkligheten - Rapport från projekt Särimner

Häftad bok. Studentlitteratur AB. 1 uppl. 1996. 188 sidor.

Mycket gott skick. Limhäftad. Smånagg och nötningar på omslag. Små enstaka bläckmarkeringar i utkanten av vissa blad. I övrigt ua. Denna bok sammanfattar resultaten av Dataföreningens projekt Särimner. Målet med Särimner har varit att ge en allsidig belysning av angreppssätt på återanvändning. Boken innehåller en teoridel och en redovisning av ett antal praktikfall.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
918886202X
Titel
Återanvändning i verkligheten - Rapport från projekt Särimner
Författare
Dataföreningen
Förlag
Studentlitteratur AB
Utgivningsår
1996
Omfång
188 sidor
Bandtyp
Häftad
Vikt
300 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Återanvändning är en av de mest lovande möjligheterna till genomgripande förbättringar av ledtid, produktivitet och kvalitet vid systemutveckling. Att återanvända det som redan finns är en attraktiv idé och det verkar ytligt sett enkelt att åstadkomma.
Men verkligheten är betydligt mer komplicerad. För att få bra resultat fordras en genomarbetad och förankrad plan, som inte endast omfattar teknik utan även organisation och attityder.
Denna bok sammanfattar resultaten av Dataföreningens projekt Särimner. Den riktar sig till Dig som arbetar med någon form av IT-utveckling och är intresserad av förbättringar inom ledtid, produktivitet och kvalitet.
Målet med Särimner har varit att ge en allsidig belysning av angreppssätt på återanvändning. Boken innehåller en teoridel och en redovisning av ett antal praktikfall. Återanvändning beskrivs ur följande fyra perspektiv:
- Process och organisation med inriktning på införande
- Domänanalys och arkitektur
- Begreppsmodellering
- Komponenter

Projektdeltagarna kommer från dataavdelningar, som sett återanvändning som möjlighet till effektivisering. De har genomfört förstudier för sina respektive företag. Dessa redovisas i boken. Författarna har mångårig erfarenhet av olika aspekter på datautveckling, från teknisk produktutveckling till verksamhetsutveckling. Detta tillsammans garanterar att Återanvändning i verkligheten ger en allsidig och realistisk beskrivning av vilka steg som krävs för att införa återanvändning och vilka resultat som kan uppnås.