Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Muhammad Ali – KING OF THE WORLD

Muhammad Ali – KING OF THE WORLD

Häftad bok –– FÖRLAGSNY! – Pintxo Förlag. 2016. 429 sidor.

Nyskick. –– FÖRLAGSNY! – Mjuka pärmar med invikta flikar, 15x23 cm. –– King of the World är berättelsen om Muhammad Alis tidiga karriär. Hur han på bara några år gick från att förändra boxningen till att förändra världen. Hur Cassius Clay, en ung, följsam boxare från Louisville, blev Muhammad Ali, som gav röst åt det svarta Amerika och blev jordklotets mest kända ansikte. • King of the World skildrar Alis resa till makten, om de fajter han utkämpade i ringen och utanför den. Ali var en spegel av sin samtid, en elektrisk personlighet i en tid präglad av ras- och kulturkonflikter. • Med elegans och kraft berättar Pulitzer Prize-vinnaren David Remnick historien om en enastående idrottsman och underhållare. King of the world är en tidsskildring och biografi om Amerikas mest dynamiske hjälte i modern tid. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789188395238
Titel
Muhammad Ali : King of the World
Författare
David Remnick
Förlag
Pintxo Förlag
Utgivningsår
2016
Omfång
429 sidor
Bandtyp
Danskt band
Mått
150 x 230 mm Ryggbredd 35 mm
Vikt
788 g
Språk
Svenska
Baksidestext
King of the World är berättelsen om Muhammad Alis tidiga karriär. Hur han på bara några år gick från att förändra boxningen till att förändra världen. Hur Cassius Clay, en ung, följsam boxare från Louisville, blev Muhammad Ali, som gav röst åt det svarta Amerika och blev jordklotets mest kända ansikte. King of the World skildrar Alis resa till makten, om de fajter han utkämpade i ringen och utanför den. Ali var en spegel av sin samtid, en elektrisk personlighet i en tid präglad av ras- och kulturkonflikter. Med elegans och kraft berättar Pulitzer Prize-vinnaren David Remnick historien om en enastående idrottsman och underhållare. King of the world är en tidsskildring och biografi om Amerikas mest dynamiske hjälte i modern tid.