Ulrikas Gotland - äta, njuta, leva
Inbunden bok. Bonnier Fakta. 2016. 176 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i dekorerat halvklotband med textilrygg. Överdådigt rikt, vackert, informativt och aptitretande illustrerad med härliga foton i färg. Följ med Ulrika till hennes älskade Gotland. Med stämningsfyllda bilder, personliga berättelser och en stor portion kärlek får vi uppleva ön som får Ulrikas hjärta att ta ett glädjeskutt varje gång färjan närmar sig hamnen. Boken innehåller också en mängd kreativa och spännande recept till sommarens alla tillfällen. Och de allra flesta recepten har ett lågt kolhydratinnehåll. Ulrika är en av Sveriges mest kunniga och populära kost- och hälsoprofiler med 23 kokböcker bakom sig. De har sålts i över en miljon ex och översatts till 12 språk. EN BOK I PRESENTSKICK!
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789174245745
- Titel
- Ulrikas Gotland - äta, njuta, leva
- Författare
- Davidsson, Ulrika
- Förlag
- Bonnier Fakta
- Utgivningsår
- 2016
- Omfång
- 176 sidor
- Bandtyp
- Halvklotband
- Mått
- 222 x 267 mm Ryggbredd 21 mm
- Vikt
- 907 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- ”När jag var liten trodde jag att Gotland var ett annat land, att vi åkte utomlands. Jag minns fortfarande känslan av förväntan och frihet när båten närmade sig Visby hamn. Det är samma känsla än i dag. Vardagen med dess problem och bekymmer lämnas på fastlandet likt en tung ryggsäck.”Följ med kostrådgivaren och kokboksförfattaren Ulrika Davidsson till hennes älskade Gotland. Med stämningsfulla bilder, personliga berättelser och en stor portion kärlek får vi uppleva ön som får Ulrikas hjärta att ta ett glädjeskutt varje gång färjan närmar sig hamnen.Ulrikas vistelser på Gotland har lagt grunden till mycket av hennes matintresse och inspirerat henne att dela med sig av sin stora passion – att laga och äta mat som är välbalanserad och nyttig för kropp och själ. Vi får också stifta bekantskap med några av Gotlands många lokala matproducenter och handlare och får veta alla Ulrikas hemliga smultronställen.Boken innehåller en mängd kreativa, spännande recept – allt från somriga frukostar och bufféer, lammgrillning och fiskrätter till perfekta recept för strandpicknicken, förrätter och snacks liksom goda bröd och smarriga desserter, de allra flesta med lågt kolhydratinnehåll.En bok om att äta, njuta och leva på en av vårt lands vackraste platser.
