Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Allt gott ur romargrytan : recept och råd om matlagning i glasyrfri lergryta

Allt gott ur romargrytan : recept och råd om matlagning i glasyrfri lergryta

Pocketbok. Bonnier. 1975.

Gott skick. pärmen har en del bruksspår, inlagan fin. Portot gäller oavsett antal böcker. - Den gamla konsten – med anor från romartiden – att laga mat i lergryta har blivit populär igen. Man blöter lergrytan, lägger i ingredienserna, sätter på locket och kokar eller stekar maten i ugnen. Genom att grytans material både andas och håller fukt bevaras matens naturliga smak och arom. Lergrytan är också särskilt lämplig för den som håller diet.
Dora Defesche lämnar allmänna skötselråd och anvisningar samt hela 167 olika recept. Nästan allt går att laga i lergrytan: kött, fisk, soppor, stuvningar, pastejer, vilträtter, grönsaksrätter och efterrätter. Bland de många standardrätterna finns flera exempel på kontinental husmanskost.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100407964
Titel
Allt gott ur romargrytan : recept och råd om matlagning i glasyrfri lergryta
Författare
Defesche, Dora - Maurer, Anita - Zwaan, Ans - Svensson, Lars
Förlag
Stockholm : Bonnier
Utgivningsår
1975
Språk
Svenska