Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Yoghurtboken

Yoghurtboken

Rabén & Sjögren, 1984 Hårda pärmar, limbunden, 144s. 20x14cm, 300g. Gott skick, pärmarna är något kantstötta. Baksidestext: I VÄSTEUROPA ÄTS YOGHURT fortfarande mest som mellanmål eller efterrätt. De flesta känner inte alls till denna mångsidiga ingrediens. Dessutom är yoghurt en bra ersättning för grädde, mjölk, kärnmjölk och sur grädde. Den blir en utmärkt marinad och passar bra ihop med grönsaker, ägg, kött, tamfågel, ost, gryn och frukt. Arto der Haroutunian har i Yoghurtboken samlat recept från alla de länder där man alltid använt yoghurt. De flesta är mycket gamla, en del yngre och några få moderniseringar av gamla recept. I sin inledning skriver författaren: Jag anser att yoghurt utan konkurrens är den mest spännande av alla ingredienser från mellersta Östern, inte bara för vad den redan erbjuder utan också för att man under de närmaste åren i Europa och Amerika kommer att finna nya anvandningssätt och varianter. Man kan göra nästan vad som helst med yoghurt. Låt Yoghurtboken bli din idékälla for egna experiment med bl a soppor, smårätter, sallader, kött, fågel, fisk, efterrätter, såser och drycker!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9129569036
Titel
Yoghurtboken
Författare
Der Haroutunian, Arto
Förlag
Stockholm : Rabén & Sjögren
Utgivningsår
1984
Språk
Svenska