Svampkokboken
Inbunden bok. Prisma. 1 uppl. 2001.
Nyskick. Portot gäller oavsett antal böcker. - Boken innehåller ett 70-tal rätter, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade. Här finns också tips om hur man tillagar alla odlade svampar som finns att köpa- Vidare får man råd om plockning, rensning, frysning och torkning.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789151838632
- Titel
- Svampkokboken
- Författare
- Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
- Förlag
- Prisma
- Utgivningsår
- 2001
- Bandtyp
- Kartonnage
- Vikt
- 357 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.