Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Bokbörsen

Den svenska marknadsplatsen för lästa böcker, lyssnade skivor och tittade filmer. Sök bland tre miljoner annonser från tjugo tusen säljare som levererar direkt till dig.

  • Öppet köp 21 dagar
  • Betalning mot faktura
  • Inrikes enhetsfrakt 62 kr oavsett vikt och antal artiklar från samma säljare och i samma kundvagn.
Svampkokboken

Svampkokboken

Inbunden bok Prisma. 1 uppl. 2001. 93 sidor.

Nära nyskick. Skyddsomslag saknas. Mycket rikt och vackert illustrerad med foton i färg. Boken innehåller ett 70-tal rätt, alla grundligt utprovade, och vackert fotograferade av Anders Pedersen. Paret Holmberg har under decennier arbetat i svampupplysningens tjänst och besvarat frågor om hur man bäst tar till vara på och tillagar matsvampen. Dieter är köksmästare och svampkännare. Tillsammans har de här samlat sina bästa svamprecept: soppor, stuvningar, för- och smårätter, varmrätter med kött, fågel och fisk, vegetariska svamprätter,bakning, inläggningar och svampmjöl. Här finns också tips om hur man tillagar alla odlade svampar. Dessutom ges tips om plockning, rensning, frysning och torkning.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789151838632
Titel
Svampkokboken
Författare
Dieter Endom - Ingrid Holmberg - Pelle Holmberg - Anders Pedersén
Förlag
Prisma
Utgivningsår
2001
Bandtyp
Kartonnage
Vikt
357 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Trattkantarellsoppa med gorgonzola och rucula, karljohanssnacks, ostgratinerad torskfilé med musslor och mandelkremla, kyckling med pepparriska, lammgryta med spetskål och svamp, taggsvampspiccata med tomatsås...
Pelle och Ingrid Holmberg har under decenniers arbete i svampupplysningens tjänst mött tusentals svampentusiasters frågor om och synpunkter på hur man bäst tar till vara och tillagar matsvampen. Tillsammans med vännen, köksmästaren och svampkännaren Dieter Endom har de här samlat sina bästa svamprecept, alla grundligt utprovade och vackert fotograferade av Anders Pedersen.