Kombinera mat och vin
Inbunden bok. Kakao förlag. 1:a uppl. 1999. 112 s. Inbunden. Förlagsband med finst skyddsomslag, plus tidningsartikel .
Nära nyskick. Skyddsomslag finns i nära nyskick. mat, vin , vackra foton, riesling, savuvignon blanc, chenin blanc, chardonnay, gewurztraminer, cabernet sauvignon, pinotage, tempranillo, syrah/shiraz,zinfandel,vin och ost,m vin och dessert, receptregister,några vintermer,.
Förlagsfakta
- ISBN
- 9197315311
- Titel
- Kombinera mat och vin
- Författare
- Jens Dolk - Mette Ankarloo
- Förlag
- Kakao förlag
- Utgivningsår
- 1999
- Omfång
- 112 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 210 x 270 mm
- Vikt
- 651 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Det är kombinationen som gör det: trollar fram nya saksensationer ur maträtten och får vinet att lyfta till oanade höjder. I Kombinera mat och vin förenas läckra recept med spännande viner valda av vinkännaren Jens Dolk.
