Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kok-konsten som vetenskap och konst – med särskildt afseende på helsolärans och ekonomiens fordringar – Ny omarbetad upplaga. Med inemot 3000 matrecept och 349 afbildningar – [Kokkonsten]

Kok-konsten som vetenskap och konst – med särskildt afseende på helsolärans och ekonomiens fordringar – Ny omarbetad upplaga. Med inemot 3000 matrecept och 349 afbildningar – [Kokkonsten]

Inbunden bok. Stockholm: Bonniers, Gastronomiska Akademien – Faksimilupplaga av utgåva från 1896 ("Ny omarbetad upplaga", "andra aftrycket"). 1979. 11, (9), 1006 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Praktfull och komplett faksimilupplaga av Hagdahls monumentala kokboksklassiker. Orange klotband med titeletiketter på framsida och rygg. Ryggetiketten har nötts, med lodrätt veckning tvärsöver mitten, och liten fläckning. I övrigt är hela boken i mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish