Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kok-konsten som vetenskap och konst - Faksimilupplaga utg. av Gastronomiska Akademien. Förord av Mats Rehnberg och Tore Wretman.
Kok-konsten som vetenskap och konst - Faksimilupplaga utg. av Gastronomiska Akademien. Förord av Mats Rehnberg och Tore Wretman. Kok-konsten som vetenskap och konst - Faksimilupplaga utg. av Gastronomiska Akademien. Förord av Mats Rehnberg och Tore Wretman.

Kok-konsten som vetenskap och konst - Faksimilupplaga utg. av Gastronomiska Akademien. Förord av Mats Rehnberg och Tore Wretman.

AB 1979. Inb linnebd. m illustration på framsida och rygg. 16,5*24,6*6,5cm. Omslaget trasigt. Fläckar i ovankant och solkig i linnebd undertill. 1747g.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish