Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
God Mat : Matlagning, bakning, konservering och födoämnesläraa

God Mat : Matlagning, bakning, konservering och födoämnesläraa

Inbunden bok. Nordiska bokförlaget Erdheim & Co. 1949. 856 sidor.

Mycket gott skick. Linneband. Marmorerat boksnitt. Samtliga 1532 recept äro noga utprövade och alla ingredienser tydligt angivna. Anvisningarna äro så noggranna, att även en mindre erfaren husmor kan laga god mat efter GOD MAT.
Namn på försättsbladet.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK