Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
KONSTNÄRSLIV – 1900-talets stora mästare
KONSTNÄRSLIV – 1900-talets stora mästare KONSTNÄRSLIV – 1900-talets stora mästare KONSTNÄRSLIV – 1900-talets stora mästare KONSTNÄRSLIV – 1900-talets stora mästare KONSTNÄRSLIV – 1900-talets stora mästare KONSTNÄRSLIV – 1900-talets stora mästare

KONSTNÄRSLIV – 1900-talets stora mästare

Inbunden bok. Albert Bonniers Förlag. 2000. 352 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nära nyskick. –– ABSOLUT NYSKICK, oläst! – Obet. märken på skyddsomslaget. – Se fler bilder! –– Picasso, Chagall, Klee, Warhol – det är några av de legendariska konstnärer som under 1900-talet bidrog till att förändra vår syn på konsten och konstnären. Men vilka var egentligen männen och kvinnorna bakom verken?

• Den internationellt erkände konstvetaren Edward Lucie-Smith låter oss i denna praktfulla bok möta hundra av vår tids främsta konstnärer. Vi får följa alla de stora, men lär även känna excentriska och geniala, halvgalna och udda personligheter som Chaïm Soutine, Willem de Kooning och Jean-Michel Basquiat, vars levnadsöden är minst lika färgstarka som deras konstverk.

• På ett informativt och underhållande sätt guidas vi genom stilar och epoker, anekdoter och avgörande händelser.

• Boken är rikt illustrerad i färg och svartvitt, både med fotografier på konstnärerna själva och reproduktioner av de verk som gjort dem odödliga. –– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789100571146
Titel
Konstnärsliv
Författare
Lucie-Smith, Edward
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Utgivningsår
2000
Omfång
352 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
212 x 287 mm Ryggbredd 31 mm
Vikt
1854 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Picasso, Chagall, Klee, Warhol ¿ det är några av de legendariska konstnärer som under 1900-talet bidrog till att förändra vår syn på konsten och konstnären. Men vilka var egentligen männen och kvinnorna bakom verken? Den internationellt erkände konstvetaren Edward Lucie-Smith låter oss i denna praktfulla bok möta hundra av vår tids främsta konstnärer. Vi får följa alla de stora, men lär även känna excentriska och geniala, halvgalna och udda personligheter som Chaïm Soutine, Willem de Kooning och Jean-Michel Basquiat, vars levnadsöden är minst lika färgstarka som deras konstverk. På ett informativt och underhållande sätt guidas vi genom stilar och epoker, anekdoter och avgörande händelser. Boken är rikt illustrerad i färg och svartvitt, både med fotografier på konstnärerna själva och reproduktioner av de verk som gjort dem odödliga.