Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Grilla mera vego : gröna rätter, röror, såser, snacks och desserter

Grilla mera vego : gröna rätter, röror, såser, snacks och desserter

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2022. 128 sidor.

Nyskick. ABSOLUT Nyskick oläst
Laga mer grönt på grillen!Smaken av grillat slår det mesta!
I grilla mera vego bjuder Per Ehrlund ut över recept på en praktisk grillskola

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155270520
Titel
Grilla mera vego : gröna rätter, röror, såser, snacks och desserter
Författare
Ehrlund, Per
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2022
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
180 x 250 mm Ryggbredd 18 mm
Vikt
520 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Lär dig laga grönt på grillen! Här hittar du rätter där grönsaker som zucchini, rotselleri och spetskål spelar huvudrollen, men också vegoburgare, sallader, grillade ostar, såser, röror … Ja, till och med desserter. Grillmästaren Per Ehrlund bjuder dessutom på en praktisk grillskola. Till exempel får du lära dig skillnaden mellan direkt och indirekt värme, när du bör använda kol respektive briketter och hur du kan justera värmen i en kolgrill. Samt vad du ska tänka på när du grillar vegetariskt, så klart!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer och har skrivit två böcker om grillad mat. Han har även vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock.