Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker

Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker

Inbunden bok. Bokförlaget Semic. 2017. 128 sidor.

Nära nyskick. Tillsynes obläddrat exemplar ///Förlagets beskrivning: BLI EN GRILLMÄSTARE. Här får du äntligen lära dig alla hemligheterna bakom att verkligen excellera vid grillen - på riktigt. Ta kommandot över glöden, temperaturen, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning, varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror. Om du vet hur och varför är det enkelt att lyckas! PER EHRLUHD är en av Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer som skördat stora framgångar i olika grillmästerskap och BBQ-tävlingar, bl a i Årets Grillkock och i Grillmästarna i teve. Här delar han generöst med sig av sina bästa och mest välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, för fisk, skaldjur och grönsaker. Och dessutom av alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155263232
Titel
Grilla på riktigt : recept, tips & tekniker
Författare
Ehrlund, Per
Förlag
Bokförlaget Semic
Utgivningsår
2017
Omfång
128 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
205 x 270 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
642 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Det är inte svårt att grilla – inte när man vet hur man ska göra och varför. I den här boken lär du dig att ta kommandot över din egen grill, att äntligen få kontroll över temperatur, glöd, olika grilltekniker som direkt och indirekt grillning och varmrökning och metoder för att sätta härlig röksmak på dina råvaror.Den är späckad med fantastiskt välsmakande recept för olika typer av styckningsdetaljer, fisk, skaldjur, grönsaker och desserter – och dessutom med alla tips och goda råd du behöver för att ta ditt grillande till helt nya nivåer. Räkna med aha-upplevelser!Per Ehrlund är en Sveriges mest anlitade och rutinerade grillinstruktörer, som med glimten i ögat inspirerar med sina genuina kunskaper i grillandets konst. Han har vunnit flera utmärkelser i olika BBQ-tävlingar, bl a Årets Grillkock och även kommit på en hedrande andraplats i Grillmästarna i TV 2013.