OAXEN SKÄRGÅRDSKROG – 101 recept med skärgårdens råvaror; aborre, gös, gädda, lax, piggvar, skärgårdslamm samt desserter
Inbunden bok. Raster. 1999. 237 sidor.
Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.
–– ABSOLUT NYSKICK, verkar oläst! – Format ca 23x27 cm. – Se fler bilder! ––
I den vitrappade disponentvillan på ön Oaxen i Stockholms skärgård lagas mat av mästarklass. Hit kom krögarparet Magnus Ek och Agneta Green mest av en slump 1994, men har sedan dess assimilerat sig med ön och dess historia.
• Boken om Oaxen Skärgårskrog försöker fånga dofterna, smakerna och de visuella intrycken från såväl maten som ön.
• Det är en kokbok som rymmer recept med skärgårdsråvarorna abborre, gädda, gös, lax, piggvar och lamm, samt ett antal förrätter, desserter, buljonger, oljor m.m.
• Till varje rätt bidrar Agneta Green med väl genomtänkta vinråd.
–– GLÖM INTE ATT TITTA PÅ ALLA MINA ANDRA BÖCKER! –– Samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer! (Gäller inom Sverige)
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789187214912
- Titel
- Oaxen skärgårdskrog : 101 recept med skärgårdens råvaror : abborre, gös, gädda, lax, piggvar, skärgårdslamm och desserter
- Författare
- Ek, Magnus - Green, Agneta - Olsson, Mikael - Thessing, Anders
- Förlag
- Stockholm : Raster
- Utgivningsår
- 1999
- Språk
- Svenska