Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Våra bästa matsvampar - identifiera, plocka, tillaga

Våra bästa matsvampar - identifiera, plocka, tillaga

Inbunden bok. Semic. 2025. 155 sidor.

Nyskick. Förlagsny. Oläst. /// En oumbärlig följeslagare i svampskogen!

Denna utökade utgåva av succéboken Våra bästa matsvampar – hitta, identifiera, plocka innehåller fler bra matsvampar, till exempel fårticka och sotvaxskivling. Det är en tydlig och pedagogisk svampbok som passar både nybörjaren och den som vill ta nästa steg in i svamprikets förunderliga värld.

Boken får fler matiga sidor och utökas med ett antal klassiska och nyare svamprecept. Du får så klart också tips på hur du rensar och tar tillvara på det du plockat. Prova att laga allt från värmande trattkantarellsoppa och krämig karljohanpasta till spännande bao buns med ostronmussling och ugnsbakad pumpa med krispiga kremlor. Eller varför inte göra din egen skogiga svampsoja?

Så lär dig ännu fler nya matsvampar och plocka in dem i köket!

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789155273774
Titel
Våra bästa matsvampar - identifiera, plocka, tillaga
Författare
Ekberg, Lotta
Utgivningsår
2025
Omfång
155 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
En oumbärlig följeslagare i svampskogen!Denna utökade utgåva av succéboken Våra bästa matsvampar – hitta, identifiera, plocka innehåller fler bra matsvampar, till exempel fårticka och sotvaxskivling. Det är en tydlig och pedagogisk svampbok som passar både nybörjaren och den som vill ta nästa steg in i svamprikets förunderliga värld.Boken får fler matiga sidor och utökas med ett antal klassiska och nyare svamprecept. Du får så klart också tips på hur du rensar och tar tillvara på det du plockat. Prova att laga allt från värmande trattkantarellsoppa och krämig karljohanpasta till spännande bao buns med ostronmussling och ugnsbakad pumpa med krispiga kremlor. Eller varför inte göra din egen skogiga svampsoja?Så lär dig ännu fler nya matsvampar och plocka in dem i köket![Bokinfo]