Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
En till kokbok för stekhäll
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish Stöd Bokhjälpen

Förlagsfakta

ISBN
9789198690514
Titel
En till kokbok för stekhäll
Författare
Ekman, Oskar
Förlag
Stekman förlag
Utgivningsår
2022
Omfång
145 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
180 x 220 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
650 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Uppföljaren till succén Kokbok för stekhäll är här!

Det är ingen slump att stekhällen används över hela världen och i vitt skilda matkulturer. Storleken, de olika värmezonerna och den lätt skålade formen gör den till det mest mångsidiga matlagningsredskap som finns.

Efter den prisbelönta Kokbok för stekhäll kommer äntligen En till kokbok för stekhäll. Här ligger fokus på festliga tilltugg och snabbare vardagsrätter – recept skapade för att utnyttja stekhällens fördelar till fullo.

Boken erbjuder också en guide till redskap och tillbehör, menyplaneringar och massor av råd som gör dig till en bättre stekare.

Observera att boken är trådbunden med öppen rygg. Detta för att enkelt ligga uppslagen när man läser recepten.

Om författarna

Oskar Ekman är frilansskribent med fokus på mat och kultur. Han har fortbildat sig i matkemi vid Lunds tekniska högskola samt studerat Vin- och dryckeskunskap vid Grythyttan. Oskar driver Sveriges största sajt för matlagning på stekhäll (stekman.se) och har grundat facebookgruppen Mat på stekhäll & muurikka med omkring 45 000 medlemmar. Sara Hallonsten är redaktör och hängiven hemmakock. Hon är också ansvarig för bokens redigering och formgivning.