Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kokbok för stekhäll

Kokbok för stekhäll

Inbunden bok. Aptit förlag. 1 uppl. 2024. 154 sidor.

Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789198690507
Titel
Kokbok för stekhäll
Författare
Ekman, Oskar
Förlag
Aptit förlag
Utgivningsår
2024
Omfång
154 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
187 x 228 mm Ryggbredd 21 mm
Vikt
647 g
Språk
Svenska
Baksidestext
På altanen eller i vildmarken. Över gasolbrännare eller öppen eld. Med den mångsidiga stekhällen blir utematlagning både enklare och roligare.

I Kokbok för stekhäll finns recept för tilltugg, middag och dessert. Snabba vardagsrätter och festmåltider som mättar många. Du lär dig steka bättre – men också att använda hällen till att flambera, fritera, ånga och röka.

VINNARE AV ÅRETS SVENSKA MÅLTIDSLITTERATUR 2021 I KATEGORIN SPECIALLITTERATUR: METOD!

Om stekhällen

Det finska varumärket Muurikka var först med att tillverka stora, lätt skålade pannor för utomhusbruk i mitten på 1970-talet. Produkten spreds över gränsen och fick fäste i Norrbotten – pannan var ju perfekt att ta med på skoter- eller fisketuren. På senare år har stekhällen vandrat söderut genom landet – med god draghjälp av tv-kocken Per Morberg.

Om författarna

Oskar Ekman är frilansskribent med fokus på mat och kultur. Han har fortbildat sig i matkemi vid Lunds tekniska högskola samt studerat Vin- och dryckeskunskap vid Grythyttan. Oskar driver Sveriges största sajt för matlagning på stekhäll (stekman.se) och har grundat facebookgruppen Mat på stekhäll & muurikka med omkring 55 000 medlemmar. Sara Hallonsten är redaktör och hängiven hemmakock. Hon är också ansvarig för bokens redigering och formgivning.