Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Du är din generation

Du är din generation

Inbunden bok. Norstedts. 1 uppl. 2009. 221 sidor.

Mycket gott skick. Skyddsomslag saknas. Inbunden i mjukt flexband. Rikt illustrerad i färg och sv/v. Sidorna är något vågiga upptill. Författaren är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter. Hon har t ex under flera år medverkat vid Almedalsveckan i Visby.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK

Förlagsfakta

ISBN
9789113023618
Titel
Du är din generation
Författare
Elaine Bergqvist
Förlag
Norstedts
Utgivningsår
2009
Omfång
221 sidor
Bandtyp
Flexband
Mått
175 x 205 mm Ryggbredd 16 mm
Vikt
542 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Du har säkert varit med om det förut, generationskrockar. Tiden vi växer upp i präglar våra värderingar och karaktärer. Det är därför vi är så olika. Men det finns sätt att behärska generationskoderna och kommunicera över generationsgränserna.

I boken kartlägger Elaine Bergqvist språk, kultur, historiska händelser och andra faktorer som påverkat varje generation. Du får ta del av roliga och minnesvärda berättelser om hur det var att växa upp i Sverige från 1930-talet och framåt. Vilken musik lyssnade man på? Hur klädde man sig? Vilka filmer såg man? Vilka ord och uttryck är typiska för olika generationer? Det här är en bok där läsaren både kan skratta igenkännande åt sin egen generation men också lära sig hur andra generationer tänker och refererar beroende på bakgrund och uppväxt. Något som man kan ha stor nytta av både i arbets- och privatlivet.

Elaine Bergqvist är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter. Hon är även författare till den bästsäljande boken Härskarteknik, den fula vägen till makt.