Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Glutenfritt - gott och enkelt

Glutenfritt - gott och enkelt

Inbunden bok. Jure Förlag. 1 uppl. 2014. 192 sidor.

Nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789172235786
Titel
Glutenfritt - gott och enkelt
Författare
Elding-Pontén, Margareta
Förlag
Jure Förlag
Utgivningsår
2014
Omfång
192 sidor
Bandtyp
Inbunden
Språk
Svenska
Baksidestext
Glutenfritt – gott och enkelt är boken för personer med celiaki (glutenintolerans), för deras släktingar och vänner och för andra, som är intresserade av celiaki och glutenfri bakning. Här beskrivs på ett enkelt men ingående sätt celiaki, gluten och skillnaden mellan att baka med och utan gluten.

Boken är fullmatad med recept på många olika sorters matbröd – från hönökakor och korvbröd till knäckebröd, kavring och surdegsbröd. Här finns också recept på kakor, bullar, kex, pajer, pizzor, våfflor och frukostflingor. Boken kompletteras med många värdefulla tips om bakning och förklarande information om en mängd olika ingredienser.

Recepten i boken kan med lätthet följas även av personer, som i vanliga fall bakar med gluten. Kanske vill man överraska sin gäst med hembakat glutenfritt?

Margareta Elding-Pontén föddes i Lund 1966 och disputerade i kemi 1997. Hon har sedan sin celiakidiagnos för tio år sedan ett stort intresse för forskningen inom celiakiområdet. Med denna bok vill hon sprida både kunskap om celiaki och sin bakglädje med filosofin att matbröd ska vara saftigt, gott och hållbart. För det är enkelt att baka gott glutenfritt efter recepten i denna bok.