Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Smoothies : förföriska fruktfantasier för alla smaker!

Smoothies : förföriska fruktfantasier för alla smaker!

Inbunden bok. Grenadine Bokförlag. 1 uppl. 2011. 157 sidor.

Nyskick. Skyddsomslag i nyskick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789186287139
Titel
Smoothies : förföriska fruktfantasier för alla smaker!
Författare
Eliq Maranik
Förlag
Grenadine Bokförlag
Utgivningsår
2011
Omfång
157 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
204 x 262 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
786 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Här kommer en fullspäckad introduktionsbok för dig som vill inspireras att ha kul i köket med frukt och grönt och skapa läckra och näringsrika fruktdrinkar, eller smoothies.

Här hittar du runt 100 recept uppdelade i olika kategorier, som exempelvis frusna sommarsmoothies, stärkande hälsojuicer och shots, eller vad sägs om hemlagad fruktyoghurt? Sugen på något onyttigare? Här finns en mängd förföriskt läckra milkshakes och desserter. Och vad händer om man tillsätter lite likör din smoothie kan bli en syndigt läcker fruktdrink! Recepten är alltid fantasifulla, illustrerade med vackra bilder och har ofta en spännande, oväntad twist. Författaren vill visa hur enkelt det kan vara och hur mycket du kan vinna på att göra allt från grunden istället för att köpa färdigt eller halvfabrikat. Boken innehåller även en mängd tips på tillagningstekniker, och du får veta hur ska tänka när du väljer redskap och utrustning.

Smoothies har ett tydligt ekologiskt perspektiv och författaren vill inspirera dig till att tänka organiskt, närodlat och årstidsbetonat när du väljer frukt. Du får en fullständig guide till butikernas fruktdiskar och en genomgång av varje frukt och grönsak när de är i säsong, vilka länder man helst ska köpa dem från, när de skördas samt hur de bör förvaras för att du ska få ut det mesta möjliga av din frukt. Och för alla de som frågat sig själva varför man egentligen ska äta frukt och grönt här får du veta vilka vitaminer, mineraler och antioxidanter de olika frukterna och grönsakerna innehåller, och mycket mer!

För frukt- och grönsaksfantasten, eller för den som bara vill lära sig mer om de läckerheter och hälsobomber naturen kan erbjuda, finns det inget liknande på marknaden. Detta är en svenskskriven bok, anpassad efter svenska förutsättningar. Boken innehåller inte bara recept utan är fullspäckad med information och kunskap samt en mängd specialfotograferade, inspirerande bilder i snygg layout. En riktig bibel för frukt- och gröntälskaren allt du behöver veta!

OM FÖRFATTAREN
Eliq Maranik har alltid haft en genuin passion för frukt och grönt och vill inspirera sina läsare till att äta inte bara nyttigt utan också gott. Hon är författaren bakom Grenadines storsäljare Stora Cocktailboken, för vilken hon designade och skapade över 250 drinkrecept. Boken har sålt i över 9 000 exemplar och utkommer under våren 2011 i Danmark, Storbritannien och Kanada. Denna följdes snart av Choklad kunskap ger mersmak, där hon stod för alla de läckra chokladrecepten. Hon älskar att experimentera med färg och form, frukt och bär och roliga garneringar allt för att din smoothie inte bara ska vara en fruktdrink utan en upplevelse för alla sinnen!