Choklad
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 75 sidor.
Mycket gott skick. Konditorns smarriga recept med choklad. Rikt illustrerad bakbok. Inbunden, färgtryckt laminatband / kartonnage, randmönstrade första och sista uppslag. 8:o. 175x150x10 mm. 220 g. Välvårdat och fint antikvariskt ex, ej ägarnamn. [51025]
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789127089099
- Titel
- Choklad
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 75 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En bok att bli glad, och chokladsugen, av.
Mariestads-Tidningen
I Choklad finns recept för alla chokladälskare – allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.
Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker, bl.a. Lakrits, Mint & Choklad (2007), Choklad (2008), Godis(2009), Mina efterrätter (2011) och Glass (2012).
