Choklad
Inbunden bok. Natur & Kultur Allmänlitteratur. 1 uppl. 2008. 75 sidor.
Nära nyskick. Utgiven av Natur & Kultur 2008. Mörk choklad, mjölkchoklad och vit choklad. Här finns recept på små härliga chokladpajer, skorpor, maränger och cupcakes. Klassiska kakor som kladdkaka, chokladtårta, arraksbollar och chokladbollar varvas med goda mousser, brownies, kryddiga varma chokladdrycker, tryfflar och praliner. ///// Gradering: Nära nyskick
Förlagsfakta
- ISBN
- 9789127089099
- Titel
- Choklad
- Författare
- Johansson, Elisabeth
- Förlag
- Natur & Kultur Allmänlitteratur
- Utgivningsår
- 2008
- Omfång
- 75 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 150 x 175 mm Ryggbredd 10 mm
- Vikt
- 220 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- En bok att bli glad, och chokladsugen, av.
Mariestads-Tidningen
I Choklad finns recept för alla chokladälskare – allt från kladdkaka till chokladtryfflar! Utöver alla goda recept kan man läsa om chokladens historia, vad temperering är och hur man gjuter sina egna pralinskal.
Elisabeth Johansson är kock, konditor och kokboksförfattare. Hon är flitigt anlitad av flera mattidningar och har skrivit en rad kokböcker, bl.a. Lakrits, Mint & Choklad (2007), Choklad (2008), Godis(2009), Mina efterrätter (2011) och Glass (2012).
