Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
  • Du måste vara inloggad för att kunna ställa en fråga till säljaren. Om du saknar inloggning, klicka på Skapa konto i topplisten. OBS! Frågeformuläret kan inte användas för beställning.
Praktiska metoder för konservering av frukt och bär, grönsaker, fisk och skaldjur samt kött och fågel

Praktiska metoder för konservering av frukt och bär, grönsaker, fisk och skaldjur samt kött och fågel

Inbunden bok. Uppsala: J. A. Lindblads förlag – Hemmets handböcker nr 1. 4 uppl. 1917. 132 sidor.

Hyggligt skick. Klotband. På två sidor inne i boken finns långa vågräta revor. Även viss fläckighet förekommer inne i boken. I övrigt ganska gott skick. Längst bak i boken ligger några lösa handskrivna blad från en tidigare ägare; undertecknad bokhandlare låter bladen ligga kvar.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish