Lättlagad Sushi
Termen "sushi" används om rätter som görs på "sumeshi", dvs ris med vinägerdressing. Sushi har aldrig varit så populärt som nu, med sina rena och fräscha smaker och läckra utseende. De är härliga som snabbmat eller som en del av en större måltid och passar perfekt som plockmat. Till recepten i Lättlagad Sushi används ingredienser som är lätta att få tag på som spenat, sparris och morötter men också räkor, krabba och lax. Om man hittills har trott att sushi är något som bara sushi-kockar kan göra, blir man förvånad när man väl har lärt sig grunderna, kan man här också lära sig mer avancerade variationer. Valentin förlag. 2002.Inbunden.64 sidor.Skyddsomslag.Rikt fotoilustrerad i färg.Format 20x20 cm.Vikt 350 g.Språk:Svenska.Absolut nyskick.Frakt och förpackning 33 kronor.(Sverige).
Förlagsfakta
- ISBN
- 9172330430
- Titel
- Lättlagad Sushi
- Författare
- Emi Kazuko
- Förlag
- Valentin förlag
- Utgivningsår
- 2002
- Omfång
- 64 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 198 x 196 mm Ryggbredd 13 mm
- Vikt
- 343 g
- Språk
- Svenska