Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Wampville

Wampville

Inbunden bok. Edition XIM Virgines. 1 uppl. 2011. 502 sidor.

Mycket gott skick.

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9783934268890
Titel
Wampville
Författare
Emma Krewald
Förlag
Edition XIM Virgines
Utgivningsår
2011
Omfång
502 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
140 x 220 mm Ryggbredd 50 mm
Vikt
750 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Tänk dig att du plötsligt vaknar upp i en kloak i London. Tänk dig att du hör röster prata om människoblod och tänk dig att du plötsligt befinner dig bland varelser som kallar sig vampyrer! Tänk om du till din förvåning inser att du hamnat i en helt ny värld och att du inte kan ta dig tillbaka!
Detta är vad som händer spionen Scar, som ser sitt tidigare liv bli omkullkastat. Den enväldige härskaren Serkan ställer henne inför ett ultimatum: kämpa med oss vampyrer, eller dö. Scar tvingas iväg på ett uppdrag genom Europa för att grunda en ny stad för vampyrerna. Men hur ger man upp sitt tidigare liv som människa och hur kan man kämpa emot något som man en gång var? Är personerna i ens omgivning vänner eller fiender? Vem kan man lite på? Och kan vampyrer bli kära?!

Emma Krewald föddes 1996 i Danmark. Vid tre års ålder flyttade hon tillsammans med sin familj till en gård i Sverige. Uppväxten på landet är präglat av närheten till skog, mark och hav, men även av ett intresse för litteratur och en känsla för språk. Hon pratar både svenska och danska och har även kunskaper i tyska och engelska. Framför allt har dock uppväxten präglats av en sprudlande fantasi och av kärleken till att skriva. Arbetet med Wampville påbörjades 2010 och skrevs till stor del under sommarlovet samma år. Romanen växte sedan fram parallellt med skolarbetet och avslutades i januari 2011. Emma har våren 2011 påbörjat anteckningar till en fortsättning av Wampville.