-
One & Only - Soppor: En komplett receptsamlin...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2011. 223 sidor.
Mycket gott skick. Hylla 45
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174013412
- Titel
- Soppor
- Författare
- Wildsmith, Emma - Caldon, Helena
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 168 mm Ryggbredd 23 mm
- Vikt
- 602 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga soppa är både lätt och roligt. Här hittar du alla recept du behöver både till vardags och till fest, allt från krämig viltsoppa med svamp till gazpacho och thailändsk soppa med laxspett. Här finns enkla recept för nybörjaren och spännande varianter som väcker nyfikenheten hos den som är mer bevandrad i soppornas underbara värld.
Matskribenten Jenny Linford inleder med tips på hur man lagar riktigt goda soppor.
Recepten är lätta att följa och varje soppa illustreras med en aptitretande färgbild. Tydliga steg för steg-anvisningar beskriver de grundläggande tekniker man behöver känna till för att lyckas med soppa.
Med den här kokboken i din ägo kan du inte misslyckas!
Format: 165 x 170 mm
Fler titlar i samma serie:
The one & only - Grytor och gratänger
The one & only - Cupcakes och muffins
The one & only - Tapas och förrätter
The one & only - Sallader
The one & only - Asiatiskt
The one & only - Pajer
The one & only - Fisk och skaldjur
Tukan Förlag 1 9789174013412 -
Tapas och förrätter : en komplett receptsamli...
Inbunden bok. Tukan Förlag. 1 uppl. 2011. 222 sidor.
Mycket gott skick. Hanteringsspår på pärmen. Aningen skavda hörn och ryggändar. Fin inlaga. [rum 2]
Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174013436
- Titel
- Tapas och förrätter : en komplett receptsamling
- Författare
- Wildsmith, Emma - Caldon, Helena
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 222 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 170 mm Ryggbredd 26 mm
- Vikt
- 604 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga tapas och förrätter är både lätt och roligt. Här hittar du alla recept du behöver, från friterade sardiner till rökt laxpaté och kanapéer med chorizo och mandelfyllda oliver. Här finns enkla recept för nybörjaren och spännande varianter som väcker nyfikenheten hos den som är mer bevandrad i förrätternas underbara värld.
Matskribenten Jenny Linford inleder med tips på hur man lagar riktigt goda tapas och förrätter.
Recepten är lätta att följa och varje förrätt illustreras med en aptitretande färgbild. Tydliga steg för steg-anvisningar beskriver de grundläggande tekniker man behöver känna till för att lyckas med tapas och förrätter.
Med den här kokboken i din ägo kan du inte misslyckas!
Format: 165 x 170 mm
Fler titlar i samma serie:
The one & only - Grytor och gratänger
The one & only - Cupcakes och muffins
The one & only - Soppor
The one & only - Sallader
The one & only - Asiatiskt
The one & only - Pajer
The one & only - Fisk och skaldjur
Tukan Förlag 1 9789174013436 -
One & Only - Pajer
ISBN 9789174011474!
Inbunden i nyskick. Tukan förlag. - Alla recept du behöver både till vardags och till fest, allt från luftiga efterrättspajer till matiga köttpajer.
Här finns enkla recept för nybörjaren och spännande varianter som väcker nyfikenheten hos den som är me läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK9789174011474! -
One & Only. Fisk och skaldjur. En komplett re...
Tukan förlag 2011. Inbunden, 223 sidor, 165x170 mm. 600 gram.
Nyskick. Att laga fisk och skaldjur är både lätt och roligt. Här hittar du alla recept du behöver både till vardags och till fest, allt från pancettalindad marulk till paella och friterad rödspätta med potatis och tartarsås.
Här finns enkla recept för nybörjar läs mer … läs merInrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK- ISBN
- 9789174013481
- Titel
- Fisk och skaldjur : en komplett receptsamling
- Författare
- Wildsmith, Emma - Caldon, Helena
- Förlag
- Tukan Förlag
- Utgivningsår
- 2011
- Omfång
- 223 sidor
- Bandtyp
- Inbunden
- Mått
- 165 x 170 mm Ryggbredd 27 mm
- Vikt
- 602 g
- Språk
- Svenska
- Baksidestext
- Att laga fisk och skaldjur är både lätt och roligt. Här hittar du alla recept du behöver både till vardags och till fest, allt från pancettalindad marulk till paella och friterad rödspätta med potatis och tartarsås.
Här finns enkla recept för nybörjaren och spännande varianter som väcker nyfikenheten hos den som är mer bevandrad i fiskens och skaldjurens underbara värld.
Matskribenten Jenny Linford inleder med tips på hur man tillagar fisk och skaldjur.
Recepten är lätta att följa och varje rätt illustreras med en aptitretande färgbild. Tydliga steg för steg-anvisningar beskriver de grundläggande tekniker man behöver känna till för att lyckas med fisk och skaldjur.
Med den här kokboken i din ägo kan du inte misslyckas!
Format: 165 x 170 mm
Fler titlar i samma serie:
The one & only - Grytor och gratänger
The one & only - Cupcakes och muffins
The one & only - Tapas och förrätter
The one & only - Sallader
The one & only - Asiatiskt
The one & only - Pajer
The one & only - Soppor
9789174013481
Your country and preferred language.
Select your country Select languageDenna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.
Stäng
Välkommen till Sveriges största bokhandel
Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.
- Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
- Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn