Your country and preferred language.

Select your country Select language

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen.

Menu
Sökalternativ
Stäng

Välkommen till Sveriges största bokhandel

Här finns så gott som allt som givits ut på den svenska bokmarknaden under de senaste hundra åren.

  • Handla mot faktura och öppet köp i 21 dagar
  • Oavsett vikt och antal artiklar handlar du till enhetsfrakt från samma säljare i samma kundvagn
Kräftor! Allt om kräftor - och lite dill...

Kräftor! Allt om kräftor - och lite dill...

Inbunden bok. Hansson & Lundvall Förlag. 1 uppl. 2003. 159 sidor.

Nära nyskick. Format 20,5 x 16,5 cm Vikt 450 g.
Inbundet förlagsband, rikt illustrerad med teckningar av Anna Sjölin och Jerker Eriksson. Kåserier av Ingmarie Froman, Catarina Lindgren Åström, Viveca Lärn och Ingemar Unge. Recept av Stefan Karlsson på restaurang Fond. Ur baksidestexten: Kräftor! är boken för dig som älskar kräftor. Här serveras allt du behöver veta om röda kräftor, gula papperslyktor, immiga snapsar - och lite dill! Hur kokar man kräftor? Varför sjunger vi nubbevisor? Vad är det för skillnad på olika sorters kräftor? Och hur kryddar man sitt eget brännvin? Matkultur och historia från författarna Tomas Ekman och Annika Grälls samsas med dråpliga berättelser av bland andra Ingemar Unge och Viveka Lärn. Stjärnkocken Stefan Karlsson från restaurang Fond i Göteborg bjuder på helt nya, mästerliga kräftrecept. Kräftor! är inget minde än en hyllning till en av våra mest älskade traditioner - kräftskivan.
// Bilden visar den aktuella boken. Utnyttja gärna inrikes ENHETSFRAKTEN, samma fraktpris oavsett hur många böcker du beställer samtidigt av BOKLÖF, klicka ↓ och se utbudet [2984]

Inrikes enhetsfrakt Sverige: 62 SEK
Betala med Swish

Förlagsfakta

ISBN
9789185023066
Titel
Kräftor
Författare
Annika mfl Grälls
Förlag
Läsförlaget
Utgivningsår
2003
Omfång
159 sidor
Bandtyp
Inbunden
Mått
165 x 205 mm Ryggbredd 15 mm
Vikt
446 g
Språk
Svenska
Baksidestext
Boken som är ett måste vid kräftskivan. Flodkräfta eller signalkräfta? Snaps eller öl? Varifrån kommer egentligen kräfttraditionen? Författarna berättar om kultur- och mathistorien. Stjärnkocken Stefan Karlsson från restaurang Fond i Göteborg har komponerat tjugo nya, läckra kräftrecept. Kräftkåserier av Ingemar Unge.